Professionel fugning

Vi er specialister i elastiske fuger, som især er et populært valg, når der skal udføres fugning af køkken, bad og vådrum. At de elastiske gummifuger er populære er ikke overraskende: De er nemlig yderst fleksible, elastiske og holder tæt, samtidig med at de letter rengøringen, da der ellers nemt kan samle sig snavs, sæberester og andet i revnerne.


Fugning af badeværelse og køkken

I rum med høj luftfugtighed, og hvor overfladerne udsættes for meget vand, er det ekstra vigtigt at fugerne holder tæt. Med en gummifugning udført af Dansk Fugning er du sikret en holdbar og kvalitetsbevidst fugning, der beskytter rummet og huset mod vand og fugt. En manglende fuge eller en mangelfuld fugning kan i værste tilfælde resultere i vandskader og svamp, som vil være yderligere omkostningsfuldt at udbedre. Vær derfor opmærksom på, om dit badeværelse eller køkken trænger til en omfugning. 


Fugning af vinduer og døre

Mangelfuld fugning er en hyppig årsag til træk i huset. Derfor er det altid en god idé at sørge for, at fugningen om vinduer og døre er udført professionelt, så den holder tæt. Dansk Fugning sørger for ordentligt udført og tæt fugning, der adskiller inde fra ude, så hverken vind eller vand slipper igennem. Udover en lavere varmeregning, vil en professionel fugning af vinduer og døre også forlænge vinduets levetid, idet den tætte fugning beskytter træet mod råd. 


Udskiftning af fuger

For at undgå vandskader, svamp og råd er det vigtigt, at du jævnligt får tjekket dine fuger, og specielt de fuger, der er i hyppig kontakt med vand. Fugerne tørrer med tiden ud og mister på den måde tætheden. Er du i tvivl om, hvorvidt dine fuger skal udskiftes, er du altid velkommen til at kontakte Dansk Fugning for råd og vejledning.

 

Kontakt os og vi møder dig

Dansk Fugning udfører fugning af badeværelse, fugning af køkkener samt vinduer og døre i Århus, Viby, Risskov, Brabrand, Egå, Harlev og Højbjerg, Hjortshøj og Tilst. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for et tilbud.